Звіт директора

Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Трембач Людмили Валентинівни

Трембач Людмила Валентинівна працює директором Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Цюрупинської районної адміністрації Херсонської області з 2002 року. Закінчила Херсонського державного педагогічного інститут ім. Н.К. Крупської в 1981 році. Педагогічний стаж 32 роки. Як учитель біології має категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший учитель».

Зарекомендувала себе як творчий, ініціативний керівник, яка на високому рівні володіє сучасними методами і формами адміністративної роботи. Має відмінну методичну й теоретичну підготовку. Завжди використовує передовий педагогічний досвід і досягнення психолого-педагогічної науки в управлінні навчальним закладом.

Володіє інтерактивними методиками, підпорядковує їх передовому розвитку педагогів, звертаючи особливу увагу на становлення та досягнення кожного вчителя. У своїй управлінській діяльності особливу увагу приділяє навчанню самостійної і мотивованої організації пізнавальної діяльності педагогів, умінню організовувати роботу окремих підрозділів колективу школи, об'єктивно оцінює можливості своїх працівників у співпраці з батьківською та сільськими громадами. На сьогоднішній день зростає проблема розвитку творчого вчителя, що надає можливості для розвитку здібностей гнучкого і нестандартного мислення в управлінні навчальним закладом.

Тема, над якою працює директор «Інноваційні підходи до управління навчальним закладом як умова успішної соціалізації дітей та учнівської молоді», є актуальною для сучасної методики. Таким чином, Трембач Л.В. завжди досягає управлінської мети, створивши умови для якісного навчання конкурентоспроможного випускника школи.

З метою оптимізації навчально-виховного процесу вона постійно створює умови для ситуації успіху. Основне завдання, яке ставить директор – піднесення іміджу навчального закладу та професійне кар’єрне зростання кожного з педагогів.

Формуванню самоосвітньої компетентності, компетентності творчої, продуктивної діяльності педагогів сприяє активна співпраця в межах Брилівського округу та Цюрупинського району.

Мету своєї роботи бачить у розвитку школи.

Саме директор школи стала ініціатором участі педагогічних працівників школи в районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах та змаганнях, а також роботи над соціальними та екологічними проектами, де вони зайняли призові місця.

Її педагогічний колектив неодноразово брав участь у конкурсі «Школа року»:

  • 2009 рік - ІІІ місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа сприяння здоров’ю», обласний тур – ІІ місце;
  • 2010 рік - ІІ місце у районному турі конкурсу «Школароку» у номінації «Школа – соціокультурний центр села», обласний тур – ІІ місце;
  • 2011 рік - І місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа кар’єрного зростання», обласний тур – І місце.
  • 2012 рік -І місце у районному турі конкурсу «Школа року»у номінації «Школа сприяння здоров’ю», обласний тур – І місце;

- І місце у районному турі конкурсу «Школа року»у номінації «Школа соціального партнерства».

За результатами роботи педагогічний колектив школи неодноразово був нагороджений грамотами за перемогу у районному рейтингу освітянської діяльності:

2008-2009 - І місце;

2009-2010 - ІІ місце;

2010-2011 - І місце;

2011-2012 - І місце;

2012-2013 - І місце.

У 2013 році Трембач Л.В. стала переможцем у Всеукраїнському конкурсі «Директор ХХІ століття», нагороджена орденом «Директор ХХІ століття»; у тому ж році вона перемогла у районному турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «директор школи» та брала участь у обласному етапі (лауреат).

Трембач Л.В. є ініціатором у співпраці з громадськими шефами – майже за кожним класом закріплені шефи,які поздоровляють учнів школи на свята, дарують їм подарунки.

Як керівник школи активна в громадській діяльності, користується авторитетом серед колег, учнів, батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 892

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.