Звіт діяльності директора школи

Подо-Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Самборської Наталії Олександрівни

На посаді директора школи працюю з 2010 року.

У практиці роботи використовую різноманітні методи навчання, інноваційні технології, втілюю сучасні стратегії та концепції навчально-виховоного процесу у навчальному закладі. Підтвердженням цьому є результати атестації школи у 2011 році.

Як керівник, постійно беру участь у форумах з питань освіти району, області, організовую заходи з обміну досвідом, особливостями управління, менеджменту у навчальному закладі.

Так у 2012 році на базі Подо-Калинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання колегії відділу освіти Цюрупинської РДА. Щорічно в освітньому закладі проходять районні семінари для вчителів – предметників: 2010 рік- семінар учителів української мови; 2012 рік – семінар вчителів математики; 2013 рік – семінар з громадянської освіти; 2014 рік –семінар молодих спеціалістів та заступників з НВР.

У 2011 році вивчала досвід роботи учителя початкових класів Жолоб Т.Т., який отримав схвалення районної навчально-методичної ради (травень 2011 року).

У 2013 році стала дипломантом конкурсу «Учитель року -2013» у номінації «Директор школи» (районний етап).

Вважаю, що мені вдається організувати навчально-виховний процес на високому рівні, намагаюся створити в колективі творчу та довірливу атмосферу.

Директор школи: Н.О.Самборська

Кiлькiсть переглядiв: 797

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.