Характеристика діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи Цюрупинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного напряму Цюрупинської районної ради Херсонської області

Умнової Людмили Федорівни

/Files/images/Умнова Л.Ф..png Умнова Людмила Федорівна розпочала свою діяльність у Цюрупинській спеціалізованій школі № 4 з 1997 року. З 2007 року працювала заступником директора школи з виховної роботи, з 2010 року – заступником директора з навчально-виховної роботи.

У 2014 році Умнова Л.Ф. підвищила кваліфікацію на курсах заступників директорів з навчально-виховної роботи у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради, свідоцтво № 9075. За час роботи зарекомендувала себе як творчий, сумлінний, здібний, ініціативний спеціаліст. В управлінській діяльності Людмили Федорівни чітко простежується пріоритет організації перспективної та поточної роботи всіх підрозділів і функціональних служб школи, яка ґрунтується на основі науково-теоретичної підготовки та знаннях методики організації навчально-виховної роботи. У роботі дотримується об’єктивності, поваги та доброзичливого ставлення до учнів та колег.

Людмила Федорівна у своїй трудовій діяльності творчо використовує передовий педагогічний досвід, інноваційні та інтерактивні технології навчання. Вона добре знає психологію педагогічного колективу, тому знаходить підхід до кожного учня та працівника школи. Принципом роботи Людмили Федорівни є дисциплінованість, порядок, творчий підхід до справи, демократичність.

Умнова Л.Ф. вміє швидко прийняти правильне рішення, уміє переконувати та відстоювати свою точку зору. За час роботи на посаді зарекомендувала себе досвідченим, ініціативним, вдумливим організатором, створила творчий, продуктивний мікроклімат, сформувала команду однодумців. Стиль керівництва відображає вміння координувати і направляти діяльність педагогічного колективу в позитивне русло в реалізації поставлених завдань. Вміє приймати важливі управлінські рішення та нести за них відповідальність.

Умнова Л.Ф. бере активну участь у семінарах, засіданнях навчально-методичних рад, колегій. У 2011 році вона виступала на районній колегії з питання «Інформацізація навчального закладу », презентувала роботу школи з даного питання. У 2012 році підготувала виступ на навчально-методичну раду з питання математичної освіти закладу.

З метою підвищення свого професійного рівня Людмила Федорівна бере участь у роботі семінарів різного рівня: у червні 2012 року у Всеукраїнському семінарі з проблем розвивального навчання Д.Б.Ельконіна-В.В.Давидова (м.Харків), у лютому 2013 року в авторському семінарі Ш.О.Амонашвілі «Основи гуманно-особистісного підходу до дітей в освітньому процесі», у березні 2013 року з організації інклюзивної освіти «Актуальні питання інклюзивної освіти» (м.Херсон), у червні 2013 року в семінарі для керівників ЗНЗ «Стратегічне управління в школі. Перспективний план, програма розвитку, концепції розвитку, документація», у квітні 2014 року для заступників директорів з навчально-виховної роботи – «Управління інноваційними змінами»; пройшла навчання кадрового резерву, з охорони праці, цифрових технологій.

Умнова Л.Ф. надає кваліфіковану методичну допомогу колегам, бере активну участь у педрадах, конференціях, семінарах, педконсиліумах,у роботі творчих груп.

Директор школи Т.М.Іващенко

Кiлькiсть переглядiв: 1136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.