Формувальне оцінювання на уроках фізичної культури

15 січня 2021 р. на платформі Zoom відбулась веб-консультація з теми «Формувальне оцінювання на уроках фізичної культури в умовах дистанційного навчання» для вчителів фізичної культури.

В умовах переходу на дистанційнo-змішане навчання це питання потребує висвітлення, більш повного розкриття та змін організації освітнього процесу.

Яким чином адаптувати освітній процес, відстежувати особистісний розвиток учня, вибудувати індивідуальну освітню траєкторію дитини з даного питання своїм досвідом поділилася Гопкало Л.Г., вчитель фізичної культури Козачелагерської ЗОШ І-ІІІ ст., яка також презентувала свої відеоуроки.

Використанням різноманітних технік формувального оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках фізичної культури у закладах загальної середньої освіти поділились педагоги: Галамага Н.М., вчитель фізичної культури Олешківської СШ І-ІІІ ст. № 4, Туришева Н.А., вчитель фізичної культури Олешківської гімназії Варакса О.М. вчитель фізичної культури Олешківської СШ І-ІІІ ст. № 2.

Учасники вебінару запланували подальші зустрічі з метою обміном досвідом роботи та популяризації напрацювань освітянських спільнот.

Кiлькiсть переглядiв: 606

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.