Учитель року – 2021

12 листопада 2020 р. відбувся І (зональний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» в номінації «Українська мова і література» у дистанційному режимі засобами платформи ZOOM.

Учасниками конкурсу стали талановиті, креативні педагоги Горностаївської селищної ради, Каховського та Олешківського районів.

Програма І етапу складалася з тестування з фахової та педагогічної майстерності; наступними та цікавими виявилося конкурсні випробування з майстер-класу та дистанційного уроку.

За результатами всіх конкурсних випробувань журі у складі представників Горностаївської селищної ради, Каховського та Олешківського районів визначило переможцем в номінації «Українська мова і література» Демидову Наталію Іванівну, учителя української мови та літератури Олешківської СШ І-ІІІ ст. № 4 (І місце), призерами таких педагогів: Носенко Юрій Володимирович, учитель ліцею № 1 Горностаївської селищної ради (ІІ місце) та Кулик Ірина Юріївна, учитель Кам’янського ЗЗСО Каховського району (ІІІ місце).

Вітаємо переможця та призерів першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» та зичимо їм подальших творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.