Повернутися до звичайного режиму

Змішане навчання в умовах пандемії на уроках хімії і біології

29 жовтня 2020 р. об 11.00 год. в Олешківському Центрі професійного розвитку педагогічних працівників на платформі Zoom відбувся онлайн-семінар для вчителів природничих дисциплін та заступників директорів з навчально-виховної роботи на тему «Змішане навчання в умовах пандемії на уроках хімії і біології».

Уміти ефективно працювати на відстані, добре розумітися на технологіях та бути медіаграмотним — найважливіші навички ХХІ століття. Зараз перед кожним учителем України постало випробування, як відпрацювати ці навички разом з учнями в реальному часі в умовах дистанційного навчання.

Розвитку інформаційних компетентностей педагогів щодо організації змішаного навчання в умовах дистанційної освіти сприяв виступ Охременко І.А., консультанта Олешківського Центру професійного розвитку педагогічних працівників, яка акцентувала увагу на особливостях організації змішаного навчання та важливих етапах створення середовища електронного навчання у навчальному закладі.

Технологію створення та використання електронних підручників в дистанційному навчанні учнів у програмі AutoPlay Media Studio, представила Степанська А.В., учитель хімії вищої категорії, учитель-методист Олешківської СШ І-ІІІ ст. №2.

За допомогою електронної інтерактивної дошки Padlet, Ірина Андріївна ознайомила педагогів з електронними навчальними платформами та web-сервісами, розкрила особливості наповнення онлайн уроків програмовим навчальним матеріалом, завданнями для учнів, лабораторними дослідами, навчальними фільмами, корисними посиланнями з мережі Інтернет тощо.

Кiлькiсть переглядiв: 678

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.