Відбулося засідання асоціації для інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти

Тенденція до пошуку нових підходів до виховання та навчання, реалізації інноваційних напрямків у діяльності закладів дошкільної освіти притаманні всім категоріям педагогічних працівників, в тому числі і інструкторам з фізкультури.

Проблемі впровадження ефективних технологій щодо формування здоров’язбережувальної компетенції дитини дошкільного віку було присвячене засідання асоціації для інструкторів з фізичної культури району , яке відбулося 28 листопада 2019 року на базі ДНЗ №2 Олешківської міської ради. Про участь у Всеукраїнському семінарі з формування здоров’язбережувальної компетенції дошкільників перед присутніми виступила Чиньона В.В. – інструктор з фізкультури Олешківського ДНЗ №3, який вже декілька років поспіль планує і організовує свою роботу на основі здоров’язбережувальної компетенції. Цікавий майстер-клас з використанням глайдінгу (фітнеса на тарілках) як одного із видів здоров’язбережувальних технологій у фізкультурно-оздоровчій роботі з дошкільниками продемонструвала інструктор з фізичного виховання Олешківського ДНЗ №2 Ярохіна Т.В.


Активне і плідне спілкування колег завершилося переглядом спортивно – музичної розваги «Українські богатирі в гостях у дошкільнят».

Методист ОРМК Альохіна С.В.
Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.