Розпочалося навчання вчителів НУШ на базі Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №2

19-23.08.2019 року розпочалася навчальна сесія вчителів початкової школи на базі Олешківської спеціалізованої школи І-ІІІст №2 , які в 2020-2021 н.р. будуть класоводами перших класів НУШ. Учасниками тренінгів стали педагоги Олешківських закладів освіти та колеги з ОТГ району.

Концепція Нової української школи з позицій держави, вчителів, учнів та батьків, виклики, що стоять перед початковою школою, чинники якісної початкової освіти, мета і головні компоненти Нової української школи, педагогіка партнерства, нові професійні ролі і завдання сучасного вчителя в контексті концепції Нової української школи, організація ефективного і безпечного освітнього середовища; роль учителя та участь дітей в організації освітнього середовища, особливості викладання навчальних предметів інтегрованого курсу «Я досліджую світ, – з такими та іншими питаннями будуть ознайомлені ознайомлені учасники сесії під керівництвом регіональних тренерів НУШ Назарової І.Ю. та Микитюк В.В. Учителі стали активними учасниками практичної частини тренінгів.

Після закінчення сесії вчителі початкових класів отримають сертифікати, які підтверджують , що вчителі пройшли курс підготовки з упровадження нового змісту початкової освіти . І саме це дає їм право викладати в перших класах Нової української початкової школи в майбутньому.

Бажаємо нашим педагогам успіхів у впровадженні нововведень освітнього простору нашої держави!

Методист ОРМК Альохіна С.В.

Разом до НУШ


Сьогодні двадцятий день серпня і літа.

Вівторок, на курсах два дні сидимо.

Спекотно, але не дрімає освіта.

Із тренером разом до НУШУ йдемо.

Четвертий курсів день, в якому 2+2 – чотири,

А інтеграція сьогодні-королева дня.

Критичне мислення плекає Нова школа,

Щоденні 3 і 5 та сторітелінг курсантська

Знає вже сім’я.

Людмила Шенкевич, вчитель початкових класів Козачелагерськеої ЗОШ І-ІІІ ст.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.