Повернутися до звичайного режиму

Ранкова зустріч для дорослих на базі Олешківського ДНЗ №7 «Золотий ключик»

Завершився цикл майстер-класів педагогів закладів дошкільної освіти, що атестуються при управлінні освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Олешківської райдержадміністрації.

15 березня 2019 року на базі Олешківського ДНЗ №7 відбувся майстер-клас вихователя-методиста Храпійчук В.С., вихователя Переверзи Т.І.

На початку майстер-класу Храпійчук В.С. ознайомила присутніх з досвідом упровадження ранкових зустрічей за програмою «Крок за кроком».

Цікаву ранкову зустріч на тему «Зустрічає природа весну» у середній групі провела вихователь Переверза Т.І. На ранкове коло діток запросила музика весни: діти дізналися про яку пору року будуть говорити, обговорили як потрібно поводитись з рослинами, грали у «Струмочок», переглянули відео “Пробудження природи”.

Храпійчук В.С. провела разом з учасниками майстер-класу «ранкову зустріч для дорослих», під час якої педагоги створили свої власні проекти з теми «Дошкільник 2050 року, який він?» та цікаво їх презентували.

По завершенню майстер-класу, методист Олешківського районного методичного кабінету Альохіна С.В. презентувала посібник Храпійчук В.С. «Ранкові зустрічі в освітньому процесі закладу дошкільної освіти», затверджений навчально-методичною радою.

С. Альохіна, методист ОРМК /Files/images/photo 2.jpg /Files/images/photo 3.jpg /Files/images/photo 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.