Майтер-клас вихователя Раденського ЗДО Теслі Н.Г.

22 листопада 2018 року на базі Раденського закладу дошкільної освіти вихователь Тесля Наталія Григорівна підготувала та провела майстер - клас для вихователів раннього віку на тему «Нетрадиційні техніки малювання». Мета проведеного заходу : вдосконалити знання вихователів щодо нетрадиційних технік малювання, познайомити їх з комбінуванням різних технік на практиці.

Під час майстер-класу педагоги побували на занятті у групі раннього віку, мали змогу переглянути презентацію робіт виконаних в різних техніках малювання, отримали пам’ятку «Нетрадиційні техніки малювання в групі раннього віку», а також спробували свої сили в нетрадиційному малюванні. Педагоги працювали над колективними роботами, в яких поєднували декілька технік. Найбільшого захоплення вихователі отримали від техніки «малювання чаєм», коли створювали власні картини.

По закінченню майстер-класу педагоги ще довго висловлювали свої позитивні емоції, враження і дійшли такого висновку, що: застосовуючи під час малювання нетрадиційні техніки, діти переживають яскраві позитивні емоції, відкривають нові можливості добре знайомих предметів; численність матеріалів ставить перед дітьми нові завдання й активізує уяву та фантазію. Адже кожна техніка — це маленька гра. Їх використання дає дітям змогу відчувати себе розкутими, сміливими, неординарними, розвиває уяву, творчі здібності, креативне мислення, надає повну свободу для самовираження.

Учасники майстер-класу висловлюють вихователю раннього віку Теслі Н.Г. щиру подяку за підготовку та проведення майстер-класу.

І якщо розглядати тему заняття з образотворчої діяльності як творче завдання, то вдалий вибір ресурсу – це основа для його успішного розв'язання. А успіх завжди супроводжується позитивними емоціями.

Методист ОРМК Альохіна С.В.

Кiлькiсть переглядiв: 450

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.