Спортивні змагання "Олімпійське лелечення"

05-06 лютого 2018 року у м. Полтава на базі гірськолижного комплексу «Сорочин Яр» відбувся відкритий спортивно-масовий захід з популяризації зимових видів спорту для дітей «Олімпійське лелеченя», присвячений ХХІІІ зимовим Олімпійським іграм у Пхьончхан (Республіка Корея).

Взяла участь у вищезазначеному заході призер обласного етапу змагань «Олімпійське лелеченя» – команда Козачелагерської ЗОШ І-ІІІ ст. у складі 9 осіб: 4 юнаки, 4 дівчини. Керівник команди - вчитель фізичної культури Гопкало Л.Г.

Основна мета заходу – сприяння вихованню учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху – дружбі, взаємоповазі, солідарності, благородстві; формуванню в них навичок і культури здорового способу життя, залученню їх до активних занять фізичною культурою та спортом, підготовці до високопродуктивної праці, популяризація зимових видів спорту. Вітаємо зі спортивними досягненнями ( ІІІ та V місця) серед 10 команд-учасниць змагань команду Козачелагерської ЗОШ І-ІІІст. та її керівника Гопкало Любов Григорівну!

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.