Спортивні змагання вихованців ДНЗ "Веселі старти"

14 червня 2017 р. на базі Палацу спорту в м.Гола Пристань відбулися традиційні міжрайонні змагання «Веселі старти» серед дітей старших груп ДНЗ.

У них брали активну участь 36 дошкільників Голопристанського та Олешківського районів: команди «Барвінчата» ДНЗ Виноградівської сільської ради, «Форсаж» ДНЗ Раденської сільської ради Олешківського району, команда «Сонечко» Добропільської сільської ради та «Дельфінчики» Круглоозерської сільської ради Голопристанського району.

Із відкриттям змагань команди привітала начальник відділу освіти, молоді та спорту Голопристанської райдержадміністрації Фоменко Т.М., яка побажала учасникам успіхів та перемог. Маленькі спортсмени змагалися в естафетах «Хто спритніший», «Прудконогі павучки», «Передай олімпійський вогонь наступному», «Переправа на плотах» та виборювали першість у конкурсі капітанів.

Учасників змагань та вболівальників вітали юні таланти - вихованці дошкільних навчальних закладів Голопристанського району.

Після музичної перерви прозвучали довгоочікувані слова: «Команди, для нагородження шикуйсь!». Журі оголосило результати змагань. Звичайно, перемогла дружба.

Учасникам змагань вручили грамотами відділу освіти, молоді та спорту Голопристанської райдержадміністрації, медалі та подарунки. За підтримки, Голопристанського міського голови Бабича О.В., діти взяли участь у цікавій розважальній програмі.

Світлана Альохіна, методист ОРМК


Галерея "Спортивні змагання вихованців ДНЗ у м. Гола Пристань, червень 2017 р."

Кiлькiсть переглядiв: 586

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.