Виноградівському ДНЗ "Барвінок"- 30 років

Виноградівському ДНЗ "Барвінок" - 30 років

Ювілей дитячого садка –це особливе свято, яке об’єднало всіх в одну сім’ю, в одну громаду: дітей, батьків, педагогів, ветеранів праці, почесних гостей. Хлібом- сіллю, за традицією,що виникла з давніх-давен в Україні, зустрічали сільського голову Шматенка С.В., заступника голови Херсонської облдержадміністрації Адамчика О.О., начальника відділу освіти Олешківської РДА Котюка В.В., методиста ОРМК Альохіну С.В.,шефа ДНЗ Крамаренка С.В., директора СТОВ «Тавріда» Теленика О.В., настоятеля Святопокровського храму Отця Богдана та ін..

30 років навчальному закладу... Багато це чи мало? Згадуючи про 1987 рік, час заснування закладу, називали імена тих, хто був дотичним до будівництва ясла- садка і вже пішов з життя – Мята Зінаїда Пилипівна, Васильєв Сергій Євгенійович... У народі кажуть, щасливий той, хто залишив по собі слід на землі, - це про них.

Сьогодні ДНЗ «Барвінок» - це успішний, сучасний заклад, соціокультурний і розвивальний центр села Виноградове, в якому виховуються 147 дітей, працюють 17 кваліфікованих педагогів та 22 працівників.

Високо оцінив роботу педагогів на дошкільній ниві начальник відділу освіти В.В. Котюк: грамотами відділу освіти нагороджені вихователі Соценко Т.А., Панченко І.О., Філенюк Л.І., музичний керівник Ратушна І.М.,інструктор з фізкультури Коваленко Н.І.,завідувач ДНЗ Теленик О.П..

Сільський голова Шматенко С.В. висвітлив питання розвитку дошкільної освіти в селі, про плани і бачення на майбутнє, вручив грамоти, подяки за сумлінну працю та з нагоди ювілею працівникам ДНЗ Дорогавцевій Н.В.,Онопрієнко С.Д., Довгій О.М., Калініній Л.М., Шаповал Т.І..

А вихованці ясла- садка продемонстрували високий рівень художньо-естетичного, фізичного, мовленнєвого розвитку, свої вміння щодо виразного читання та декламування.

Емоційно піднесений настрій дошкільників засвідчив – у Виноградівському ДНЗ «Барвінок» педагогами створені сучасні умови для формування та виховання неповторної творчої особистості.

Завершилося свято, але, як сказав сільський голова С.В.Шматенко, «Історія Виноградівського дошкільного закладу «Барвінок» тільки починається…»

Трудовий колектив ясла-садка дякує усім, хто завітав на свято та розділив радість ювілею.

О.П. Теленик, завідувач ДНЗ «Барвінок»

/Files/images/Вин 2.jpg/Files/images/Вин 3.jpg/Files/images/Вин 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 426

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.